Outstanding Site for Genuine, Highly Credible Entrepreneurs!

FRIENDS OF ASIA

Your Global Community!

 “We yearn for opportunities, we pray for opportunities and we seek for opportunities. The good news is that we meet opportunities. The bad news is that we miss the opportunities only to come to a later realization of missed opportunities.”
― Ernest Agyemang Yeboah

Éva Bojtörő
 • Female
 • GYULA
 • Hungary
Share

Éva Bojtörő's Friends

 • Ilona J.
 • Holló Katalin
 • Biró Éva
 • PARAI MÁRTIKA
 • Hegedűs Antal
 • ARANYI GIZI
 • Szimné Évi
 • CSALA EDIT
 • Anna Köszegi
 • Csiszár Mária

Latest Activity

Éva Bojtörő and Holló Katalin are now friends
Feb 3
Baranyi Pálné left a comment for Éva Bojtörő
"Szervusz drága Évuskám ! Elmúlt már sajnos ismét jó sok idő hogy írtam. Valahogyan sajnos elszokunk az oldalra járástól. Nem leszünk fiatalabbak már,és…"
Feb 2
CSALA EDIT left a comment for Éva Bojtörő
"Szia  édes  Évikém  !  Látod mikor    jártál nálam   még  aznap  sikerült  beszélni.   Persze    nem  sokat  vagyok  fent    csak épp addig  mig  válaszolok.  Rendben van minden  , hát  az időjárás ha  rám lenne bizva   bizony   …"
Jan 13
Hegedűs Antal left a comment for Éva Bojtörő
"Szia Kedves Évus ! Elöször is köszi a kedves látogatásodat,másodszor a kedves soraidat ! Az uncsiaim nevében is köszönöm a dicsérő soraidat,igaz,hogy nem én alkottam…"
Jan 12
Éva Bojtörő left a comment for Anna Köszegi
"Szerbusz  Kedves   Annikám  ! Szeretettel  üdvözöllek.    Jöttem  meg  nézni,  hogy  vagy,  remélem  jó.  Így  utóleg  is  nagyon Boldog  Új Évet  kívánok  neked. Én  is  meg  vagyok,  fogjuk  rá,  hogy  türhetően. Az  idő  itt …"
Jan 10
Éva Bojtörő left a comment for ARANYI GIZI
"Drága  Gizuskám  ! Örülök,  hogy  jól  vagy.  Nagyon  jó  volt,  hogy  írtál  nekem.  Nagyon  örültem.  Nálunk  nagyon  szép  tavaszias  idő  volt.    Gondolom  nálatok  is  és  tudtál  egy  kicsit  kinn  a  levegőn  lenni, …"
Jan 10
Éva Bojtörő left a comment for Ilona J.
"Szerbusz  Kedves  Icuska  ! Szeretettel  üdvözöllek.  Kellemes  és  boldog  Új   Évet  kívánok  neked.  Remélem  jó  vagy.  És  kedves  családod  is.   A  múlt  évben  nagyon  kevés  időm  volt.  Sokat dolgoztam.  Remélem  az …"
Jan 10
CSALA EDIT left a comment for Éva Bojtörő
"  Szia  Évikém  ! Köszönöm  hogy  jöttél hozzám is.    Azóta   kétszer  már kerestelek a  skypén …"
Dec 1, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Anna Köszegi
Dec 1, 2017
Éva Bojtörő left a comment for ARANYI GIZI
"Kedves Gizike ! Remélem sraim jó eészségben találnak ! Hogy telnek a napjaid. Nálatok is rossz hideg az idő? Nálunk is hűvös van. D e hiába itt a tél. Vigyázz magadra el ne…"
Dec 1, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Ilona J.
"Kedves Icuska ! Szeretettel jöttem hozzád, hogy meg érdeklődjem, hogy vagy . Kedves családod i s gondolom jó egészségnek örvend. Unokáid már nőnek. A legkisebb is már…"
Dec 1, 2017
CSALA EDIT left a comment for Éva Bojtörő
"Évikém édes  ! Köszönöm  hogy   jártál  az oldalamon.  Én  csak ma   jöttem délután mert  a gyerekek   most mentek haza. Szerdán  jöttek és    hát  az a kevés nap  gyorsan elszaladt.   Voltam orvosnál menni kell MRI-re  .  holnap kérek időpontot.   …"
Nov 4, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Ilona J.
"Icuska ! Sajnos képet nem tudtam fel tenni. Nem tudom miért Nem jött a kis program amit be kell kattintani és tudok képet fel tenni. puszika."
Nov 3, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Ilona J.
"Szerbusz Kedves Icuska ! Szeretettel üdvözöllek. Nagyon szép, kellemes hétvégét kívánok neked. Vigyázz magadra. Szeretettel ölellek Évus."
Nov 3, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Anna Köszegi
"Szerbusz  Drága  Anna  ! Szeretettel  üdvözöllek.  Kívánok  neked  ,  jó  egészséget.  Legyen  kellemes  a  hétvégéd. Sajnos  kimozdulni  nem  nagyon  tudunk,  mert  itt  nálunk  nagyon  fúj  a  szél  és  hideg  van. Sajnos  én  sem …"
Nov 3, 2017
Éva Bojtörő left a comment for Anna Köszegi
Nov 3, 2017

Profile Information

Profession
Nyugdijas
How did you hear about us or Name of the person who reffered
Barát
phone
Nincs
What are you looking for
Barátokat

Gifts Received (2)

Red Ribbon From CSALA EDIT Red Ribbon From Ilona Jocsak
 

Éva Bojtörő's Page

Éva Bojtörő's Photos

 • Add Photos
 • View All

Éva Bojtörő's Blog

G Y U L A !

Posted on November 29, 2016 at 8:52am 0 Comments

Comment Wall (137 comments)

You need to be a member of FRIENDS OF ASIA to add comments!

Join FRIENDS OF ASIA

At 3:00am on February 2, 2018, Baranyi Pálné said…

Szervusz drága Évuskám ! Elmúlt már sajnos ismét jó sok idő hogy írtam. Valahogyan sajnos elszokunk az oldalra járástól. Nem leszünk fiatalabbak már,és magamról tudom hogy,mikor fáradt vagyok már nem szívesen gépelgetek. Pedig minden nap benézek az oldalra. A napok szép csendben telnek,és sajnos nagyon gyorsan. Máskor pár évvel ezelőtt még mindig olyan hosszúnak találtam a januárt.Most nem úgy van.Én még nem siettetem a telet,még pihenni szeretnék.Márciusban ,már kezdeni kell a kertben is a dolgokat,és minden évben az ember kevesebbet bír kicsivel.Én jól vagyok ,szerencsére az infulenza , nem kapott el.Igaz rengeteg gyümölcsöt eszek főleg citrus féléket,minden reggel egy pohár vízben 1 db citrom ki csavart levét is megiszom,igaz mindig kevés volt a gyomorsavam is. Kívánok neked is jó egészséget.A mi korunkban ,már olyan ritkán van hogy valahol ne fájjon. Az időjárás is nagyon befolyásolja a közérzetünket,mert nem a télnek megfelelő volt az idő.Szinte még nem is volt tél. Talán a pénztárcánknak jó volt hogy nem olyan hatalmas a fűtés számla. Furcsa dolog ,mert tavaly ilyenkor írtam hogy nincsenek madárkák ,se januárban ,sem februárban nem láttam a madárkákat ,cinegéket,de még a verebeket sem.A mostani télen ,már kora ősztől rendkívül sok cinege és másféle pici madár jön ,nem győzöm feltölteni az etetőt. Szeretem nézni az ablakból ahogy lakmároznak. Biztos meghálálják a nyáron a gondoskodást,meg eszik a kukacokat,bogarakat. Ilyenkor több időm jut bent is mindent csinálni a lakásban,na és főzni ,sütni is. Mivel farsangi időszak van ,szalagos fánkot is készülök sütni majd. Persze módjával az édesekkel ,mert nem szeretnék hízni,az egészség miatt.Jobb nekem hogy könnyen mozgok. Annyi biztos hogy olykor jó pár "jaj istenem" sóhaj elhangzik ,mert fájdogál itt ott ,de a falak elbírják. Kellemes hétvégét kívánok ,és békés ,gondok nélküli új hetet. Üdvözlettel.Erzsike.

At 6:36am on January 13, 2018, CSALA EDIT said…

Szia  édes  Évikém  ! 

Látod mikor    jártál nálam   még  aznap  sikerült  beszélni.   Persze    nem  sokat  vagyok  fent    csak épp addig  mig  válaszolok.  Rendben van minden  , hát  az időjárás ha  rám lenne bizva   bizony    más lenne.  Azért  tél az  lenne  !  

Kellemes  hétvégét   kivánok jó pihenést  puszillak szeretettel Edit

At 3:34am on January 12, 2018, Hegedűs Antal said…

Szia Kedves Évus !

Elöször is köszi a kedves látogatásodat,másodszor a kedves soraidat !

Az uncsiaim nevében is köszönöm a dicsérő soraidat,igaz,hogy nem én alkottam őket,de ennek ellenére imádom őket és büszke vagyok reájuk ! Őszintén és velősen Zsófi a huncutabb,de hej,de sokszor "le vessz a lábamról" !

Nekem még a nyugdij korhatárig van még 15 hónapom,de amig az egészségem megengedi,akkor addig még szeretnék melcsizni !

Itt Miskolcon az utóbbi időben nincs miért dicsekedni az időjárási viszonyokkal !

Vigyázz magadra te is és továbbra is nagyon jó erőt,egészséget kivánok neked !

Pusszantalak még,mint mindig és mindörökké !

Tóni és a nagy családja

At 12:21pm on December 1, 2017, CSALA EDIT said…

  Szia  Évikém  !

Köszönöm  hogy  jöttél hozzám is.    Azóta   kétszer  már kerestelek a  skypén  kicsengett   de nem  voltál.   A facén sem.!     Hát majd összejövünk  valamikor   puszillak szép estét kivánok    sok szeretettel Edit

At 8:56am on November 4, 2017, CSALA EDIT said…

Évikém édes  !

Köszönöm  hogy   jártál  az oldalamon.  Én  csak ma   jöttem délután mert  a gyerekek   most mentek haza. Szerdán  jöttek és    hát  az a kevés nap  gyorsan elszaladt.   Voltam orvosnál menni kell MRI-re  .  holnap kérek időpontot.      Végre  visszavehettem a  gumiharisnyám és   azzal jobb egy kicsit. Perzse  lefáradtam  pedig  igen sokat  segitettek    a Lányomék !

Szép  estét kellemes   pihenést kivánok sok szeretettel Edit

At 10:22am on October 21, 2017, Anna Köszegi said…

                                                                    

Drága Évike!

Köszönöm, hogy mindig gondolsz rám. Kivánok én is Neked kellemes hétvégét és jó pihenést. Sajnos beteg vagyok egy csunya virust kaptam. Ezért ritkán jövök. Puszi Anna

At 9:41am on October 20, 2017, Holló Katalin said…

Kellemes  hévégét     jó pihenést kivánok  szeretettel

At 10:33am on October 4, 2017, Anna Köszegi said…

Szia DrágaÈvikém!

Köszönöm szépen, hogy mindig gondolszrám.. Kellemes estét kivánok. Puszi Ani

At 10:09am on September 21, 2017, CSALA EDIT said…

Szia  édes   Évikém  !

 Köszönöm  szépen  a köszöntésed.   Nem  voltam egy  pár  napig,  de  a  gépem  sem  nyitottam ki.  Ma  két hete elestem    és nagyon  bevertem a  térdeim   alig  birok járni. 

Itt az utcán     a  szuper  járdákban.  Aztán hétfőn     cserélték végre   az ablakot    és   utána jött   a  segitség   ami  plusz kiadás     mert  máskép  nem tudtam volna   semmit  csinálni.

Voltam orvosnál is     mondta nagyon csunyán megütöttem    és  hosszas  lesz a gyógyulás.

Most  csupa kék     foltos,   és  dagad   ésmég kötözöm.    Hát ez  van.   A  facét     tudod  hogy nem szeretem  de  most kinyitottam      de   látod zárva is megkaptam      az üzenetet     csak válaszolni később  tudtam.      Nem tudom milyen képe  láttál    én   nem  raktam oda  semmit.  .    Korán  fekszem mert   borogatom      a lábam    meg nincs is hangulatom   a  géphez még.    majd  visszajön.     Szép estét kivánok, kellemes   pihenést  puszillak szeretettel Edit

At 12:50pm on September 20, 2017, ARANYI GIZI said…

 
 
 

Latest Activity

jasuke Emon posted a status
""
24 minutes ago
karcsi wéber left a comment for Kozák Bernadette Krisztina
"Morning"
40 minutes ago
stevani posted a status
42 minutes ago
stevani posted a status
42 minutes ago
jasuke Emon posted a status
""
1 hour ago
jasuke Emon posted a status
""
3 hours ago
jasuke Emon posted a status
3 hours ago
stevani posted a status
3 hours ago
stevani posted a status
3 hours ago
stevani posted a status
3 hours ago
jasuke Emon posted a status
""
3 hours ago
jasuke Emon posted a status
4 hours ago
jasuke Emon posted a status
4 hours ago
jasuke Emon posted a status
4 hours ago
stevani posted a status
5 hours ago
Nagy Istvánné updated their profile
7 hours ago
Hegedűs Antal commented on Hegedűs Antal's group Minden ami MP3 Mindenkinek
"Szép jó estét kivánok ! Folytatom tovább és befejezem a Leningrad Cowboys-tól a We Cum Brooklyn válogatást ! Leningrad Cowboys - Fat Bob Dollop.mp3 Leningrad Cowboys - No…"
11 hours ago
stevani posted a status
11 hours ago
Apró Lajos commented on Fábián Pál's group Minden, ami PPS
"AN HE KÍNAI PORTRÉ FESTŐ. pps"
12 hours ago
stevani posted a status
12 hours ago

© 2018   Created by IFTHICA SHAMSUDEEN (FOUNDER).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service