Outstanding Site for Genuine, Highly Credible Entrepreneurs!

FRIENDS OF ASIA

Your Global Community!

 “We yearn for opportunities, we pray for opportunities and we seek for opportunities. The good news is that we meet opportunities. The bad news is that we miss the opportunities only to come to a later realization of missed opportunities.”
― Ernest Agyemang Yeboah

Stangl Istvánné
 • Female
 • Baja
 • Hungary
Share
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Events
 • Groups (5)
 • Photos (9)
 • Photo Albums
 • Videos

Stangl Istvánné's Friends

 • Etuska Ténichné
 • Ildikó Figder
 • PARAI MÁRTIKA
 • Anna Köszegi

Gifts Received

Gift

Stangl Istvánné has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Stangl Istvánné's Page

Latest Activity

Stangl Istvánné left a comment for Etuska Ténichné
"Szia kedves Etuska, további szép napot kivánok ebben a nagy melegben, puszi."
Wednesday
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda ! További szép napot majd vidám nyári időt kívánok sok szeretettel!Most kicsit elborult ahogy igérték! Ma nem főzök igy kicsit ide is bekukkantottam. Puszi…"
Wednesday
Stangl Istvánné left a comment for Etuska Ténichné
"Szia kedves Etuska, kellemes hétvégét kivánok, remélem azért fog javulni az idő, puszi."
Jun 17
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétvégére! Ma csak 2x kapott el az eső bennünket, másodszorra félre is…"
Jun 16
Etuska Ténichné left a comment for Stangl Istvánné
"Szia Drága Annám ! Köszönöm a kedvea látogatásod,amit én ritkán tudok viszonozni..Egy kicsit sietnem kell  mert megyek a gyógyszert kiíratni,mindég a reggeli időben…"
Jun 15
Stangl Istvánné updated their profile
Jun 15
Stangl Istvánné left a comment for Etuska Ténichné
"Szia kedves Etuska szép estét kivánok neked, puszi."
Jun 14
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda ! Most végeztünk a munkákkal.További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétre ! Nagyon kellemes időjárás volt a…"
Jun 12
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! Én is éppen bejöttem. Nem mindég jutok el minden oldalra a planétról ki is léptem.További szép napot majd vidám nyárias időtöltést…"
Jun 10
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétre! Napos időnk van már nem lehet okunk panaszra. http://gerbera.eklablog.com/-a130305874 Puszi…"
May 29
Etuska Ténichné left a comment for Stangl Istvánné
"Szia Kedves Jolanda ! Köszönöm a kedves látogatásaid  ,amit most szeretnék én is viszonozni.Sajnos nagyon ritkán teszem , de mindég szeretettel gondolok rád.. Az ember…"
May 27
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hétvégét kívánok! Napos időnk van és lassan melegebb is lesz! Puszi Ildikó"
May 26
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda ! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hetet kívánok! Úgy tűnik nem fog szépen véget érni a május, ezt igéri a…"
May 21
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hétvégét kívánok! Szép idő van bár eléggé fúj a szél.…"
May 19
Ildikó Figder left a comment for Stangl Istvánné
"Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok! Szép időt ígérnek majd hirtelen jön a nagyon meleg amit én elég nehezen…"
May 16
Etuska Ténichné left a comment for Stangl Istvánné
"Szia Kedves Jolanda ! Köszönöm a kedves látogatásod  amit végre tudok is viszonozni.Most végeztem a munkálataimmal ami eléggé kifárasztott szellemileg. A Themáimnak…"
May 16

Profile Information

Profession
watter
How did you hear about us or Name of the person who reffered
ismerős

Stangl Istvánné's Photos

Loading…
 • Add Photos
 • View All

Comment Wall (55 comments)

You need to be a member of FRIENDS OF ASIA to add comments!

Join FRIENDS OF ASIA

At 1:55am on June 21, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda ! További szép napot majd vidám nyári időt kívánok sok szeretettel!Most kicsit elborult ahogy igérték! Ma nem főzök igy kicsit ide is bekukkantottam. ic9orshfi7omqd8s0oh6.gif 3lgn3a94tto0lngb62bt.jpg Puszi Ildikó

At 7:01am on June 16, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétvégére! Ma csak 2x kapott el az eső bennünket, másodszorra félre is kellett állni no de most délután úgy süt a nap! Persze erre is szükség van mert kezdődik a játékfesztivál a városban! n5f39mwo2hxyti8l3pmt.jpgm02tnref3gtkp7a4z7l0.jpg Puszi Ildikó

At 8:48pm on June 15, 2017, Etuska Ténichné said…

Szia Drága Annám !

Köszönöm a kedvea látogatásod,amit én ritkán tudok viszonozni..Egy kicsit sietnem kell  mert megyek a gyógyszert kiíratni,mindég a reggeli időben szeretek menni..Vigyázzál magadra ,puszim neked ,Eta.

At 6:07am on June 12, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda ! Most végeztünk a munkákkal.További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétre ! Nagyon kellemes időjárás volt a héten felénk! 2g2la0sae9qsajki1cmr.jpg Puszi Ildikó

At 3:44am on June 10, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda! Én is éppen bejöttem. Nem mindég jutok el minden oldalra a planétról ki is léptem.További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétvégére ! Végül is többször esett eső és eléggé le is hűlt a levegő ma is volt egy kis eső. happyszepnap.png Auto800.jpg Puszi Ildikó

At 7:10am on May 29, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést kívánok a hétre! Napos időnk van már nem lehet okunk panaszra. photo Color_zpsknwuizze.jpg http://gerbera.eklablog.com/-a130305874 Puszi Ildikó

At 12:07am on May 27, 2017, Etuska Ténichné said…

Szia Kedves Jolanda !

Köszönöm a kedves látogatásaid  ,amit most szeretnék én is viszonozni.Sajnos nagyon ritkán teszem , de mindég szeretettel gondolok rád.. Az ember életében vannak olyan labilis pillanatok,olyankor inkább magamba zárkózom.. Beletemetkezem egy dologba és kizárom a külvilágot ,míg  majd újból fel nem ébredek  a valóságba.. Kívánok számodra egy kellemesen eltöltött  és nagyon boldog hétvégét !  Puszim,Eta.

At 2:57am on May 26, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hétvégét kívánok! Napos időnk van és lassan melegebb is lesz! yr6ca396761w4ne5zis8.jpgaofty29k0pcyyw7wnr4q.jpg Puszi Ildikó

At 11:43pm on May 21, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda ! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hetet kívánok! Úgy tűnik nem fog szépen véget érni a május, ezt igéri a meteó.Reméljük azért nem lesz annyira rossz! photo HelloTube Kaacutedi Zsuzsi_zpsm2ihu9fx.jpg Puszi Ildikó

At 12:57am on May 19, 2017, Ildikó Figder said…

Szia kedves Jolanda! További szép napot majd vidám nyárias időtöltést hétvégét kívánok! Szép idő van bár eléggé fúj a szél. Kellemetlen hétvégét ígérnek! Reméljük nem lesz azért annyira rossz! photo Eszter_zpsekdotd99.jpg 67jptp2z5iabu656ehow.gif https://www.youtube.com/watch?v=KVKl8gLHc7s Puszi Ildikó

 
 
 

Latest Activity

Petrás Miklós commented on Hegedűs Antal's group Minden ami MP3 Mindenkinek
"Szép napot kivánok,folytatom a ROBBIE WILLIAMS-lemezt ! Robbie Williams - Supreme.mp3 Robbie Williams - Let Love Be Your Energy.mp3 Robbie Williams - Eternity.mp3 Robbie Williams - The Road To Mandalay.mp3 Robbie Williams -…"
8 minutes ago
Apró Lajos commented on Fábián Pál's group Minden, ami PPS
"ORORSZORSZÁG SZENTPÉTERVÁR. pps  "
14 minutes ago
CSALA EDIT left a comment for Kiss Mária
"Kedves   Marika  !    Köszönöm kedves  látogtásod.  Kellemes  vasárnap  délutánt, jó pihenést kivánok   sok szeretettel puszillak Edit"
1 hour ago
CSALA EDIT left a comment for Nagy Attila
"  Kedves  Attila  !    Kellemes vasárnap  délutánt , jó pihenést kivánok  .      Szeretettel puszillak Edit"
1 hour ago
CSALA EDIT commented on Hegedűs Antal's group Minden ami MP3 Mindenkinek
1 hour ago
CSALA EDIT commented on Hegedűs Antal's group Minden ami MP3 Mindenkinek
"  Sziasztok  !  Kellemes  vasárnap   délutánt kivánok Szedo Miklos - Ez az ej a mienk.mp3 Szedő Miklós - Madonna drága&Dunaparti randevú&egy dalt keresek…"
1 hour ago
bapex monshi posted a status
""
1 hour ago
Hegedűs Antal commented on Hegedűs Antal's group Minden ami MP3 Mindenkinek
"Szép napot kivánok ! Kedves feltöltő barátaim ! Köszi,hogy tartottátok a frontot ! Kedves Ani ! Köszi a kedves soraidat !Folytatom a The Quiets-t a Take A Flight…"
1 hour ago
Kiss Mária left a comment for Tóth István
1 hour ago
Kiss Mária left a comment for IFTHICA SHAMSUDEEN (FOUNDER)
1 hour ago
Kiss Mária left a comment for lunczk
1 hour ago
Kiss Mária left a comment for Holló Katalin
"Szia kedves Katika! Kellemesen eltöltött szép és nyugodt vasárnapot kívánok!"
1 hour ago
Nagy Istvánné left a comment for Nagy Katalin
"Köszönöm reggeli kedves soraidat. Örülök, hogy sikerült bejönöd az oldalra. Remélem neked is kellemesen telt a Vasárnapod! Kívánom legyen csodás Szép…"
2 hours ago
Nagy Katalin left a comment for Nagy Istvánné
"Szia kedves Katika!! Jöttem hozzád szép jó reggelt kellemes vasárnapot kívánni.. puszillak Kati.. Most úgy néz ki hogy a lapodon is el tudom küldeni az üzenetet.."
2 hours ago
Kiss Mária left a comment for Ilona J.
"Kedves Icuka! Szeretettel üdvözöllek! Kívánok kellemes délutánt, majd csodás estét!"
2 hours ago
Kiss Mária and Ilona J. are now friends
2 hours ago
Lovászné Marika left a comment for Nagy Istvánné
"http://api.ning.com/files/lbaGkR1g-OOmsJOnhNvgVjI5ziBZP2UfNldGVoHXa8MaEkSpneBsKbPu*fGa0LVWqnmo3d4BurTbyenYLY4GrHaKDX7EpvSx/0esttszpet.jpg?width=750"
4 hours ago
Lovászné Marika left a comment for Nagy Anna
"Kedves Anna! Ma hozzánk megérkezett egy zivataros de esős idő, a hőmérséklet is lehűlt, jelenleg viszont a nap süt. Lehet, hogy délután még kapunk egy kis esőt, a föld…"
5 hours ago
bapex monshi posted a status
""
6 hours ago
Lovászné Marika left a comment for karcsi wéber
6 hours ago

© 2017   Created by IFTHICA SHAMSUDEEN (FOUNDER).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service