Outstanding Site for Genuine, Highly Credible Entrepreneurs!

FRIENDS OF ASIA

Your Global Community!

 “We yearn for opportunities, we pray for opportunities and we seek for opportunities. The good news is that we meet opportunities. The bad news is that we miss the opportunities only to come to a later realization of missed opportunities.”
― Ernest Agyemang Yeboah

Éva Bojtörő's Comments

Comment Wall (141 comments)

You need to be a member of FRIENDS OF ASIA to add comments!

Join FRIENDS OF ASIA

At 8:17am on March 13, 2018, PARAI MÁRTIKA said…

köszönöm alátogatásodat beteg vagyok majd jövök

At 9:44am on March 10, 2018, CSALA EDIT said…

Szia  Évikém  !

Köszönöm  hogy jöttél az oldalamra  !     Szép hétvégét   kivámnok kellemes  pihenést puszillak Edit

At 1:06am on March 3, 2018, Hegedűs Antal said…

Szia Kedves Évus !

Bocsi,hogy,csak most válaszolok a kedves soraidra,de mivel én még melozók,ilyenkor hétvégén érek rá átnézni és válaszolni a kedves üzenetekre !

Semmi gond,de egyben nagyon sajnálom,ami veled történt és merem remélni,hogy most már jobban vagy !

Hát a bordatörés nem egy kellemes érzés,de lécci kérlek ne hagyd el magad és vigyázz magadra !

Végül elvárom a kedves soraidat,hogy hogyan alakult a további állapotod !

Baráti üdvözlettel még mindig és mindörökké !

Tóni

At 12:43pm on March 1, 2018, Anna Köszegi said…

Kedves Évike!
Kivánok kellemes estét. Remélem, hogy már jól vagy. Amit tiszta szivböl kivánok.

 Puszi Ani

At 3:00am on February 2, 2018, Baranyi Pálné said…

Szervusz drága Évuskám ! Elmúlt már sajnos ismét jó sok idő hogy írtam. Valahogyan sajnos elszokunk az oldalra járástól. Nem leszünk fiatalabbak már,és magamról tudom hogy,mikor fáradt vagyok már nem szívesen gépelgetek. Pedig minden nap benézek az oldalra. A napok szép csendben telnek,és sajnos nagyon gyorsan. Máskor pár évvel ezelőtt még mindig olyan hosszúnak találtam a januárt.Most nem úgy van.Én még nem siettetem a telet,még pihenni szeretnék.Márciusban ,már kezdeni kell a kertben is a dolgokat,és minden évben az ember kevesebbet bír kicsivel.Én jól vagyok ,szerencsére az infulenza , nem kapott el.Igaz rengeteg gyümölcsöt eszek főleg citrus féléket,minden reggel egy pohár vízben 1 db citrom ki csavart levét is megiszom,igaz mindig kevés volt a gyomorsavam is. Kívánok neked is jó egészséget.A mi korunkban ,már olyan ritkán van hogy valahol ne fájjon. Az időjárás is nagyon befolyásolja a közérzetünket,mert nem a télnek megfelelő volt az idő.Szinte még nem is volt tél. Talán a pénztárcánknak jó volt hogy nem olyan hatalmas a fűtés számla. Furcsa dolog ,mert tavaly ilyenkor írtam hogy nincsenek madárkák ,se januárban ,sem februárban nem láttam a madárkákat ,cinegéket,de még a verebeket sem.A mostani télen ,már kora ősztől rendkívül sok cinege és másféle pici madár jön ,nem győzöm feltölteni az etetőt. Szeretem nézni az ablakból ahogy lakmároznak. Biztos meghálálják a nyáron a gondoskodást,meg eszik a kukacokat,bogarakat. Ilyenkor több időm jut bent is mindent csinálni a lakásban,na és főzni ,sütni is. Mivel farsangi időszak van ,szalagos fánkot is készülök sütni majd. Persze módjával az édesekkel ,mert nem szeretnék hízni,az egészség miatt.Jobb nekem hogy könnyen mozgok. Annyi biztos hogy olykor jó pár "jaj istenem" sóhaj elhangzik ,mert fájdogál itt ott ,de a falak elbírják. Kellemes hétvégét kívánok ,és békés ,gondok nélküli új hetet. Üdvözlettel.Erzsike.

At 6:36am on January 13, 2018, CSALA EDIT said…

Szia  édes  Évikém  ! 

Látod mikor    jártál nálam   még  aznap  sikerült  beszélni.   Persze    nem  sokat  vagyok  fent    csak épp addig  mig  válaszolok.  Rendben van minden  , hát  az időjárás ha  rám lenne bizva   bizony    más lenne.  Azért  tél az  lenne  !  

Kellemes  hétvégét   kivánok jó pihenést  puszillak szeretettel Edit

At 3:34am on January 12, 2018, Hegedűs Antal said…

Szia Kedves Évus !

Elöször is köszi a kedves látogatásodat,másodszor a kedves soraidat !

Az uncsiaim nevében is köszönöm a dicsérő soraidat,igaz,hogy nem én alkottam őket,de ennek ellenére imádom őket és büszke vagyok reájuk ! Őszintén és velősen Zsófi a huncutabb,de hej,de sokszor "le vessz a lábamról" !

Nekem még a nyugdij korhatárig van még 15 hónapom,de amig az egészségem megengedi,akkor addig még szeretnék melcsizni !

Itt Miskolcon az utóbbi időben nincs miért dicsekedni az időjárási viszonyokkal !

Vigyázz magadra te is és továbbra is nagyon jó erőt,egészséget kivánok neked !

Pusszantalak még,mint mindig és mindörökké !

Tóni és a nagy családja

At 12:21pm on December 1, 2017, CSALA EDIT said…

  Szia  Évikém  !

Köszönöm  hogy  jöttél hozzám is.    Azóta   kétszer  már kerestelek a  skypén  kicsengett   de nem  voltál.   A facén sem.!     Hát majd összejövünk  valamikor   puszillak szép estét kivánok    sok szeretettel Edit

At 8:56am on November 4, 2017, CSALA EDIT said…

Évikém édes  !

Köszönöm  hogy   jártál  az oldalamon.  Én  csak ma   jöttem délután mert  a gyerekek   most mentek haza. Szerdán  jöttek és    hát  az a kevés nap  gyorsan elszaladt.   Voltam orvosnál menni kell MRI-re  .  holnap kérek időpontot.      Végre  visszavehettem a  gumiharisnyám és   azzal jobb egy kicsit. Perzse  lefáradtam  pedig  igen sokat  segitettek    a Lányomék !

Szép  estét kellemes   pihenést kivánok sok szeretettel Edit

At 10:22am on October 21, 2017, Anna Köszegi said…

                                                                    

Drága Évike!

Köszönöm, hogy mindig gondolsz rám. Kivánok én is Neked kellemes hétvégét és jó pihenést. Sajnos beteg vagyok egy csunya virust kaptam. Ezért ritkán jövök. Puszi Anna

At 9:41am on October 20, 2017, Holló Katalin said…

Kellemes  hévégét     jó pihenést kivánok  szeretettel

At 10:33am on October 4, 2017, Anna Köszegi said…

Szia DrágaÈvikém!

Köszönöm szépen, hogy mindig gondolszrám.. Kellemes estét kivánok. Puszi Ani

At 10:09am on September 21, 2017, CSALA EDIT said…

Szia  édes   Évikém  !

 Köszönöm  szépen  a köszöntésed.   Nem  voltam egy  pár  napig,  de  a  gépem  sem  nyitottam ki.  Ma  két hete elestem    és nagyon  bevertem a  térdeim   alig  birok járni. 

Itt az utcán     a  szuper  járdákban.  Aztán hétfőn     cserélték végre   az ablakot    és   utána jött   a  segitség   ami  plusz kiadás     mert  máskép  nem tudtam volna   semmit  csinálni.

Voltam orvosnál is     mondta nagyon csunyán megütöttem    és  hosszas  lesz a gyógyulás.

Most  csupa kék     foltos,   és  dagad   ésmég kötözöm.    Hát ez  van.   A  facét     tudod  hogy nem szeretem  de  most kinyitottam      de   látod zárva is megkaptam      az üzenetet     csak válaszolni később  tudtam.      Nem tudom milyen képe  láttál    én   nem  raktam oda  semmit.  .    Korán  fekszem mert   borogatom      a lábam    meg nincs is hangulatom   a  géphez még.    majd  visszajön.     Szép estét kivánok, kellemes   pihenést  puszillak szeretettel Edit

At 12:50pm on September 20, 2017, ARANYI GIZI said…

At 12:49pm on September 20, 2017, ARANYI GIZI said…

Szia Éuuskám köszönöm z érdeklődésed hála isten jol vagyok voltam egy hetet nyaralni , Láttam ti is voltatok.Sajnos a gépem tönkre ment nem tudtam jőnni Ujat kellett venni nekem asztali gépem van nen került kevésbe Szép estét örülök hogy gondolsz rám puszillak Gizus
At 11:37am on September 14, 2017, CSALA EDIT said…

 Évikém  édes  !

  Köszönöm  hogy  jöttél  sz oldalamra.     Végül  csak sikerült,   Nem   tudom mi lehetett  a  gond  bár  ma délelőtt  pl.    be  sem jött az oldal .

 Gyorsan válaszolok, mert  nem tudom hol kerestél  ,  jelét nem láttam.   Majd Te is azt

 irod  mint   Tóni,  hogy a kedves  Edit  nem akart  velem találkozni.  Gondoltam hogy  sértődés lesz a  vége.      Majd lesz  ő is  74  éves     és  lehet  hogy    38  fok melegben  ő  sem akarna  velem   találkozni.   Hát  ez van.    Szép estét    kivánok, kellemes  pihenést 

Puszillak szeretettel Edit

At 10:19am on September 14, 2017, Hegedűs Antal said…

Szia Kedves Évus !

Elöször is köszi a kedves soraidat !

Másodszor már anno annak idején,irtam neked,hogy voltam júliusban  Gyulán a nagy családommal,a legnagyobb bánatomra a közös barátunk a Kedves Edit nem igen akart velem találkozni,semmi gond !

Azóta rendületlenül és egyfolytában dolgozom,mivel a mai naptól számitva van még 19 hónapom a nyugdij korhatárig ! Próbáltam a chat-on értekezni veled,de sajnos nem jött össze,semmi gond,majd legközelebb !

Baráti üdvözlettel még mindig és mindörökké !

Tóni

At 11:11am on August 11, 2017, Kiss Mária said…

Szia kellemes hétvégét kívánok!

At 9:44am on August 10, 2017, CSALA EDIT said…

Szia   édes  Évikém  ! 

Köszönöm  hogy  jöttél sz oldalamra.      Nem  értettem hogy    miért  nem  tudsz    az oldalamra  irni,    de  rájöttem.     Majd  ha legközelebb  látlak    a  skypét   megosztva megmutatom.   mert az  én    oldalam   ez most nem ugy müködik mint   a Tied      csak majdnem.  Szörnyű  meleg  van  már   megint    Puszillak szeretettel Edit

At 8:56am on August 10, 2017, Hegedűs Antal said…

Szerbusz  Kedves  Évus !

Elöször is köszi a kedves soraidat !

Hidd el én is nehezen viselem el,ezt a kánikulát,hiába nem fehér embernek és főleg nem nekünk való ! Nappal,még elviselhető az irodai klima mellet,de éjszaka,már harmadik napja a párnákkal birkozom !

Egyébként voltam Gyulán július 9-től egészen 13-ig,nos ott izelitőt vagy előzetest kaptam a mostani hőmérséklettől !

Ahogy a közös és kedves ismerösünknek Editnek irtam,abszolút nem irigyellek benneteket inkább veletek érzek ,mivel azalatt az a négy nap alatt a strandon és a fák árnyékában ömlött rólunk a viz,még jó,hogy a szálláson volt klima !

Végül nagyon sajnálom,hogy sem veled,sem a Kedves Edit-el nem sikerült találkoznom !

Pedig nagyon szerettem volna,mivel jó egy ideig,nem hiszem,hogy a nagy családommal együtt,újra megcélozzuk Gyulát ! Nagyon jó volt,igaz volt két kis balesete az uncsiknak,de nem bántuk,meg,hogy lementünk !

Pusszantalak még,mint mindig és mindörökké !

Tóni

Latest Activity

jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
1 hour ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
CSALA EDIT updated their profile
2 hours ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
jonoivision posted a status
2 hours ago
Ildikó Figder updated their profile
3 hours ago
Ildikó Figder commented on Ildikó Figder's group Ildiko Figder -Ning Themái.
"Kék barkás húsvéti kódja. Letölthető!K%C3%A9k%20Bark%C3%A1s%20k%C3%B3dja.txt"
3 hours ago
jonoivision posted a status
3 hours ago
Vargáné Szűcs Ibolya updated their profile
3 hours ago
jonoivision posted a status
3 hours ago
jonoivision posted a status
3 hours ago
jonoivision posted a status
3 hours ago

© 2018   Created by IFTHICA SHAMSUDEEN (FOUNDER).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service